Η συλλογή του φθινοπώρου του Mulberry 2018 είναι ισχυρή, ωστόσο θα αρκεί να κερδίσει περισσότερους από τους πρώην οπαδούς της μάρκας;

Όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος Bruno Guillon πήγε στο Mulberry από την Hermès το 2012, ήταν ένας χρόνος έκρηξης για το εμπορικό σήμα. Ο σημαντικός καινοτόμος διευθυντής της Emma Hill βοήθησε να αναπτύξει το βρετανικό δερμάτινο σπίτι σε μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες πορτοφολιών στον κόσμο, συγκεντρώνοντας τις λίστες αναμονής για την λατρευτική τσάντα Alexa, η οποία διαφημίστηκε με βοηθώντας την προ-απελευθέρωση σε παπαράτσι του ομώνυμου, βρετανικού Η γυναίκα της Alexa Chung. Φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει το Mulberry. Ο Hill είχε συγκεντρώσει ένα ισχυρό fanbase για το διασκεδαστικό, πρακτικό έργο της, καθώς και είχε τραβήξει τους αγοραστές των χιλιετηρίδων στο Droves, οι οποίοι οι περισσότερες μάρκες υψηλής ποιότητας άρχισαν να κατανοούν εκείνη τη στιγμή. καθώς και τότε ό, τι έπεσε από τις ράγες.

Ο Guillon, επαγγελματίας των παραδοσιακών σπιτιών υψηλών προδιαγραφών, αξιολόγησε το “εφικτό πολυτελές” σημείο της Mulberry (η Alexa είχε τιμές σε 1.150 δολάρια, σε αντίθεση με παρόμοιες σακούλες από τους κορυφαίους σχεδιαστές-όπως το Proenza Schouler PS1-που λιανικής πώλησης για $ 1.600 έως 2.000 $ στις TIME), καθώς και αποφάσισε το πράγμα που πρέπει να κάνετε ήταν να πάρετε την αγορά μάρκας για να αγωνιστεί πιο άμεσα με κορυφαίες μάρκες high-end. Αυτό συγκρούστηκε με τη φιλοσοφία της Emma Hill για το έργο της, οπότε έφυγε. Οι τσάντες μουρντών έγιναν πιο ακριβές, καθώς και οι άνθρωποι σταμάτησαν να τους αγοράζουν. Ο Guillon βγήκε από τις αρχές του 2014, ωστόσο όχι πριν οδηγήσει το Mulberry από το δρόμο καθώς και απευθείας σε ένα δέντρο.

Η μάρκα προσπαθεί να επισκευαστεί, καθώς και να κάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών από τότε, καθώς και υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Προσέλαβε τον Johnny Coca ως καινοτόμο σκηνοθέτη, λαθροδοτώντας τον επικεφαλής στυλ της πιο επιτυχημένης κατηγορίας της Céline: τσάντες. Και, κυρίως, η μάρκα έχει αφήσει την Coca να αναπτυχθεί στο σπίτι με μια μέθοδο που αισθάνεται φυσική αντί να βιαστεί, καθώς και να απαιτείται για την τοποθέτηση των μετόχων, καθώς και για να αρπάξει φθηνά πρωτοσέλιδα.

Για το φθινόπωρο του 2018, το εμπορικό σήμα, το οποίο έχει μετακινήσει την παρουσίασή της στο Παρίσι, έκανε ντεμπούτο σε μια συλλογή που αισθάνεται λεπτή και ρεύμα. Τα στυλ καθώς και οι λεπτομέρειες είναι καλές, καθώς και διαφορετικές από μία από τις τσάντες που ευνοούν λίγο το Fendi Kan I, δεν αισθάνονται ότι κυνηγούν προφανή πρότυπα που θέτουν οι άλλοι. Έχουν μια ευχάριστη ελάχιστη σε αυτούς, ωστόσο, χωρίς να θυσιάζουν τη διατύπωση που πάντα έκανε το εμπορικό σήμα quintessenties βρετανικό. Η συλλογή έχει κάποιες φανταστικές τσάντες εργασίας, ωστόσο υπάρχουν επίσης διασκεδαστικές επιλογές Σαββατοκύριακου καθώς και μερικά συμπλέγματα Marabou για το βράδυ. Η συλλογή είναι κυρίως σοβαρή, ωστόσο δεν παίρνει τόσο σοβαρά, κάτι που αποτελεί σημαντική διάκριση. Επιθεωρήστε όλες τις τσάντες παρακάτω.

[Εικόνες μέσω διαδρόμου Vogue]

Leave a Reply

Your email address will not be published.