Το καλοκαιρινό στυλ ικανοποιεί τη βιωσιμότητα με την τσάντα καλαθιού Fendi

Καλώς ήλθατε στο τμήμα της άνοιξης που * στην πραγματικότητα * αισθάνεται σαν άνοιξη. Έχουμε φτάσει εκείνη την εποχή στην εποχή όπου ο ήλιος λάμπει, τα δέντρα έχουν ανθίσει, καθώς και η κατάσταση του καιρού μας οδηγεί πραγματικά να πιστεύουμε ότι πραγματικά, πραγματικά, είναι η άνοιξη. Είναι σε αυτή την ακριβή στιγμή της σεζόν που πολλοί από εμάς αρχίζουν να μετατοπίζουμε τις σκοτεινές, ελεγχόμενες χειμερινές σεζόν μας για την πιο πρόσφατη κατάσταση ζεστού καιρού πρέπει να είναι-haves όπως flory floral φορέματα, denim cut-offs, ανοιχτά παπούτσια καθώς και άνοιξη Τα καλύτερα πορτοφόλια για να πάνε μαζί με αυτό. Σήμερα, ρίχνουμε μια ματιά στο πιο πρόσφατο από το Fendi, το οποίο όχι μόνο εμφανίστηκε μόνο εγκαίρως για την αυθεντική άνοιξη (ναι, αντί για ψεύτικη άνοιξη), ωστόσο, έπληξε τον ιστό για να συμπέσει εντελώς με την Ημέρα της Γης.

Η τσάντα καλαθιού Fendi παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο διάδρομο στην εμφάνιση διαδρόμου Spring 2021 του Fendi, καθώς και αμέσως έπεσε το μάτι μας με το φοβερό ανάγλυφο λογότυπο καθώς και απλό σχήμα που μοιάζει με καλάθι.

Περιγράφεται ως επιστροφή στις καλύτερες αναμνήσεις του SummerChildhood, η τσάντα καλαθιού Fendi αναπτύχθηκε από την Silvia Venturini Fendi ως Ode to Beach Bags της δεκαετίας του ’80. Σε όλη τη λογότυπη της δόξα, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα, τα χρονοβόρα χρώματα, η τσάντα καλαθιού Fendi είναι τελείως βιώσιμων υλικών. Ναι, αυτό είναι σωστό, το PVC που χρησιμοποιείται για την παραγωγή αυτής της τσάντας είναι 100% ανακυκλωμένο PVC, που αποτελείται κυρίως από απόβλητα πριν από τον καταναλωτή.

Τα πλαστικά υψηλής ποιότητας προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία, καθιστώντας δυνατή την παραγωγή του ανακυκλωμένου PVC που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του υπέρτατου στην βιώσιμη πολυτέλεια, την τσάντα καλαθιού Fendi. Προσφέρονται σε δύο μεγέθη-μικρά ($ 690) καθώς και μεσαία ($ 890), το καλάθι είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από χρώματα έτοιμους για την άνοιξη, όπως κίτρινο, ροζ, ανοιχτό μπλε, λευκό καθώς και πορτοκαλί. Διαθέτοντας το λογότυπο σφραγίδας Fendi Roma στο κέντρο του, η τσάντα έχει κορυφαίο δερμάτινο κλείσιμο με 2 χρυσά snaps καθώς και μπορεί να φέρει με ασφάλεια από τις κορυφαίες λαβές ή να χρησιμοποιηθεί με ένα ιμάντα που προστέθηκε από εσάς.

Το ιδανικό ζωντανό άνοιγμα/καλοκαιρινό μεταφορά, το καλάθι είναι ιδανικό για να μπερδεύει γύρω από τις αναγκαιότητες της παραλίας σας ή να φέρει σε ένα πικνίκ στο πάρκο. Βρείτε πολύ περισσότερα καθώς και αγοράστε τώρα μέσω του Fendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.