Η Rebecca Minkoff κάνει βραχιόλια!

Ξέρω, ξέρω, επιθυμούσατε να δείτε μια άλλη φανταστική τσάντα Rebecca Minkoff. Όμως, όπως ίσως γνωρίζετε, ο σχεδιαστής έχει διακλαδιστεί με μια σειρά από ρούχα που πειράζουν και άγρια ​​δερμάτινα και μεταλλικά βραχιόλια. Προσωπικά λατρεύω τι έχει τελειώσει η Rebecca Minkoff με τη μικρή συλλογή βραχιόλια- σε μια συναρπαστική στροφή Hermes-esque, χειρίζεται για να συνδέσει τη γενική αίσθηση των βραχιόλια με τις τρέχουσες τσάντες, παράγοντας μια συνεκτική ομάδα που περιλαμβάνει τόσο τις τσάντες όσο και τα βραχιόλια.

Πάρτε το περίπλοκο βραχιόλι FlowerStud, για παράδειγμα. Ταιριάζει πλήρως στην επανεμφάνιση των καρφιών στη γραμμική τσάντα του rocker, συνδυάζοντας μικρά και μεγάλα καρφιά σε γραμμικά μοτίβα. Ενδεχομένως στη συνέχεια θα δούμε μικτά μέταλλα καρφιά σε ένα βραχιόλι; Θα μου άρεσε αυτό.

Το βραχιόλι Rebecca Minkoff και το Studs είναι ένα άλλο βραχιόλι καρπού που είναι δύσκολη η έννοια ενός stud και στην πραγματικότητα πηγαίνει έξω από τις τυπικές παραμέτρους για ένα βραχιόλι. Οι επίπεδες, στρογγυλές καρφίτσες προσφέρουν την ιδανική αντίθεση με τους λεπτούς βρόχους γύρω από το δέρμα- και θυμίζουν τους τετράγωνους “μεντεσέδες” το πρωί μετά τις τσάντες. Επιθεωρήστε τη γραμμή βραχιόλια της Rebecca Minkoff στο Shopbop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.