Μια πιο προσεκτική ματιά στο Gucci 1955 Horsebit παίρνει την τσάντα

πρόσφατα, είναι πολύ πιο συνηθισμένο από ό, τι δεν είναι για τους σχεδιαστές να απελευθερώσουν τσάντες που έχουν μια αίσθηση vintage, καθώς οι δημιουργικοί διευθυντές από τα αγαπημένα μας εμπορικά σήματα συνεχίζουν να βυθίζονται στα αρχεία τους για έμπνευση . Οι λάτρεις των πορτοφολιών το είδαν για πρώτη φορά από τον δημιουργικό σκηνοθέτη της Gucci Alessandro Michele και επειδή τότε πολλοί άλλοι σχεδιαστές ακολούθησαν το παράδειγμά τους. Τον περασμένο μήνα σας παρουσιάσαμε στην πιο πρόσφατη αναβίωση της αρχειοθέτησης από το Gucci και όπως πολλοί από εσάς, ερωτευτήκαμε. Βλέποντας αυτή την τσάντα προσωπικά έχει εδραιώσει μόνο την λατρεία μας για αυτό το κλασικό, αλλά με κάποιο τρόπο επίσης σύγχρονη, νέα τσάντα. Εν ολίγοις, αυτή η τσάντα είναι καλή, είναι πραγματικά καλή, και κάτω σας δίνουμε μια ολοκληρωμένη ματιά στο νεότερο Gucci θα πρέπει να έχει σχεδιασμό.

Η τσάντα είναι κλασικά Gucci, κατασκευασμένη από το διάσημο Supreme Coled Canvas της μάρκας με αντίθετες δερμάτινες λεπτομέρειες. Ωστόσο, το πιο γνωστό χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου είναι το ιστορικό 1955 Horsebit του Gucci, το οποίο εμφανίζεται στο κλείσιμο του δερμάτινου πτερυγίου της τσάντας. Μερικά πράγματα για αυτή την τσάντα ήταν απροσδόκητα όταν τα είδαν αυτοπροσώπως. Πρώτον, είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι προηγουμένως θα πίστευα, τόσο στο πλάτος όσο και στο βάθος του. Αν και είναι εξαιρετικά δομημένη και οι δερμάτινες πλευρές δεν έχουν λίγη ή καθόλου δίνουν, κατέχει πολύ περισσότερο από ό, τι θα σκεφτόμουν μετά από το Megs κάλυψε την τσάντα την πρώτη φορά. Αν και άκαμπτο, η τσάντα είναι εξαιρετικά εύκολο να μπει μέσα και έξω, καθώς το κλείσιμο του πτερυγίου εύκολα ολισθαίνει μέσα και έξω από την δερμάτινη καρτέλα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει μαγνητικό στοιχείο στο παιχνίδι εδώ με αυτό το κλείσιμο, αν και βρήκα ότι η τσάντα παρέμεινε ασφαλώς κλειστή.

Το εσωτερικό αυτής της τσάντας είναι επενδεδυμένο σε μικροϊνές με φινίρισμα που μοιάζει με σουέτ και η τσέπη στο πίσω εσωτερικό της τσάντας είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων όπως τα κλειδιά ή το chapstick που διαφορετικά θα χαθούν εύκολα μέσα. Ενώ αρχίσαμε αρχικά τη συνολική εμφάνιση αυτής της τσάντας λόγω της vintage vibe, του ρυθμιζόμενου ιμάντα και του φημισμένου σχεδιασμού, η ποιότητα και η ευκολία χρήσης του είναι τόσο αξιοθαύμαστη όσο το βλέμμα του. Βρήκα αυτή την τσάντα εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και τη φθορά – είναι η ιδανική καθημερινή τσάντα τόσο στο μέγεθός της όσο και στο στυλ της. Η όμορφη χειροτεχνία αυτής της τσάντας είναι επίσης εξαιρετικά εμφανής, η οποία λέει πολλά όταν τόσο πολυάριθμοι σχεδιαστές αγωνίζονται με προβλήματα ελέγχου ποιότητας αυτές τις μέρες. Το Gucci 1955 Horsebit Take on Bag είναι αυτή τη στιγμή στο backorder, αλλά αν το χτυπήσετε τώρα αναμένεται να αποσταλεί αργότερα αυτό το μήνα. Αγοράστε τώρα μέσω του Gucci για $ 2.300.

Leave a Reply

Your email address will not be published.