Συμπληρώστε το κενό: “Το Tom Ford Skunk Fur Minaudiere είναι …”

Μιλήσαμε για τις τσάντες Tom Ford λίγο στο PurseBlog, καθώς φαίνεται ότι η ομάδα μας έχει μικτά συναισθήματα. Τείνω να μου αρέσει η κατεύθυνση της γραμμής, ενώ η Amanda πιστεύει ότι τα στυλ λείπουν. Απλά πηγαίνει να σας δείξει – η γεύση μας είναι παρόμοια, ωστόσο δεν είναι απολύτως πανομοιότυπο.

Αλλά μια τσάντα που μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι κοίταξε από την οθόνη του υπολογιστή μου δεν είναι όπως η υπόλοιπη συλλογή Tom Ford. Είναι γούνινο καθώς και απολύτως έξω-εκεί, καθώς και η υπόθεση τι, η γούνα αυτής της τσάντας δεν είναι μόνο φτιαγμένο για να μοιάζει με skunk, είναι skunk. Αυτό είναι σωστό, για $ 1.660 μπορείτε να αποκτήσετε μια τσάντα σχεδιαστή από skunk γούνα.

Ανακαλύπτω παράξενα χιουμοριστικό που ο Tom Ford βασίστηκε σε ένα ζώο που δεν είναι κατανοητό για την έκκληση της γούνας του, μάλλον για την ατρόμητη οσμή που μπορεί να κάνει, για να στυλ μια τσάντα που πωλείται σε high end λιανοπωλητές. Η γούνα προέρχεται από ένα ιταλικό skunk (δεν είναι σίγουρος πως συγκρίνονται με τα αμερικανικά skunks), καθώς και το κοσμήμα της χρυσής τσάντας που έχει πλαισιωθεί, καθώς και το κλείσιμο του pushlock. Όταν αφορά μια τσάντα αυτό το περίεργο, δεν υπάρχει κανένας πολύ καλύτερος να απευθυνθεί σε όλους για όλους για να συμπληρώσετε το κενό. Πάρτε μέσω του Neiman Marcus για $ 1.660.

Συμπληρώστε το κενό στα παρακάτω σχόλια: Το Tom Ford Skunk Fur Minaudiere είναι ________.

Leave a Reply

Your email address will not be published.