Αγαπώντας πρόσφατα: Το Valentino Rockstud Tiny Backpack

πίσω όταν ο Valentino έκανε το ντεμπούτο του Rockstuds, είχα τις αμφιβολίες μου στη δύναμη παραμονής τους. Σίγουρα, σκέφτηκα ότι ήταν δροσερά, έντονα και διασκεδαστικά, αλλά σκέφτηκα επίσης ότι ήταν πολύ μοντέρνα για να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από μια εποχή ή δύο. Μου άρεσε – και σκέφτηκα σοβαρά να πάρει – μια τσάντα rockstud τότε, αλλά δεν μπορούσα να φέρω τον εαυτό μου να φέρω σε αυτό που σκέφτηκα ότι ήταν σίγουρο ότι θα ήταν μια περασμένη τάση. Λοιπόν, εδώ είμαστε 8 χρόνια και πολλαπλές εποχές αργότερα και ο Valentino συνεχίζει να βρίσκει τρόπους για να ανακαλύψει το Rockstuds. Από την τσάντα της αλυσίδας Rockstud Spike μέχρι την πολύ πρόσφατη επανάληψη του Valentino – το Candystud με κάθε νέα κυκλοφορία, οι Rockstuds βρίσκουν την καρδιά μου για άλλη μια φορά. Επί του παρόντος, είμαι όλα τα μάτια για το Valentino Rockstud Tiny Backpack.

Ενώ τα σακίδια εκπέμπουν ένα αβίαστα δροσερό vibe, ποτέ δεν θεωρούσα πραγματικά τον εαυτό μου ένα κορίτσι σακίδιο, μέχρι πρόσφατα, όταν πήρα ένα, και μετά από κάποια χρήση, συνειδητοποίησε πόσο μου άρεσε. Είναι τόσο εύκολο να το πάρετε και να πάτε, και ακριβώς όπως η αγάπη μου για τσάντες crossbody, μου αρέσουν αυτά τα σακίδια σας επιτρέπουν να είστε hands-free. Είμαι πάντα εν κινήσει, και συνήθως juggling δύο τηλέφωνα και έναν καφέ – δεν έχω ποτέ αρκετά χέρια, έτσι αν και τα σακίδια είναι μοντέρνα, έχω πέσει για τη λειτουργικότητα τους περισσότερο. Εάν είστε σε αυτό μόνο για τη μόδα, όμως, δεν θα απογοητευτείτε από την πιο χαριτωμένη προσθήκη του Valentino στη γραμμή Rockstud.

Ενώ πολλές τσάντες rockstud του Valentino είναι κατασκευασμένες από δέρμα και τονίζονται με τα τώρα κλασικά καρφιά της μάρκας, αυτό το μικροσκοπικό σακίδιο είναι κατασκευασμένο από νάιλον. Αν και δεν είμαι σίγουρος πως θα νιώθω για το Nylon Rockstuds σε άλλα σχήματα, θεωρώντας ότι ένα σακίδιο είναι ένα πολύ πιο απλό, χαλαρό στυλ, πραγματικά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που φαίνεται το νάιλον όταν τονίζεται με τη μεταλλική μελέτη. Λατρεύω ότι η τσάντα μπορεί να μεταφερθεί με το χέρι με την κορυφαία λαβή, εκτός από το να το φοράτε ως ένα πραγματικό σακίδιο.

Μέσα στην τσάντα, ήμουν σε θέση να χωρέσω το πορτοφόλι μου, το iPhone, τα γυαλιά ηλίου με την περίπτωσή τους, το Tiny Notebook + Pen, μια μικρή καλλυντική θήκη φερμουάρ και ένα σνακ (φυσικά!). Δείτε παρακάτω για το πώς οργανώσαμε τα πάντα απλά ιδανικά, ώστε όλα να ταιριάζουν. Η τσάντα δεν είναι απίστευτα δομημένη, αν και κρατάει το σχήμα της, ακόμη και αν δεν είναι απολύτως γεμιστό. Επένδυση σε κόκκινο δέρμα Nappa, η τσάντα έχει μια εσωτερική τσέπη σχισμής, καθώς και μια εξωτερική τσέπη φερμουάρ. Οι συνολικές διαστάσεις του μικροσκοπικού σακιδίου Valentino Rockstud είναι 8.1 “H x 6.7” W x 2.8 “Δ. Τώρα προς πώληση μέσω του Ssense, μπορείτε να τραβήξετε αυτό το γοητευτικό μικρό σακίδιο για $ 1.536.

Leave a Reply

Your email address will not be published.